21/2 Fruktansvärt tråkigt foto...


... och fruktansvärt tråkigt fiske!
Nu är jag trött på den här jäkla isen och allt vad det innebär!
Stack upp till minisjön jag tillbringat alldeles för många timmar på den senaste tiden. Blev väldigt förvånad när det visade sig att isen var riktigt blöt och mjuk. På de flesta ställena höll den ca 20 cm medans den knappt var 5 cm på ett par ställe där vatten trängt upp.
Läskigt när man inbillar sig kanonis och det helt plötligt bara ligger en hinna med snö över vattnet.
Fisket gick som vanligt den senaste tiden åt helskotta! Hade en ynka fällning efter ett par timmars nötande. Givetvis spottade gäddan mörten precis innan mothugget skulle sitta.
Nu vill jag bara att våren ska komma så man kan ut med båten/båtarna igen!

4 comments:

Anonymous said...

Lika skoj som en annan då, när vi kom till den lilla sjön vi tänkte fiska i visade det sig att 10tal bönder satt och myste med 60tal angeldon över exakt hela jävla sjön. Dom fick bonka en och annan fisk men på så många mörtar va det inte mycket till ressultat.//Ola

erik walmann said...

Jag er så enig så enig med deg Anders, nå får våren komme og det riktige fiske kan begynne. Less på snø,kaldt,vatten på isen. Nei kom du vår så vi kan fiske lite reelt.

Magnus said...

Redan isbrist alltså? Hur många plusgrader har ni där nere i Hörby? ;)

Magnus said...

Ja, det är inte trevligt alls. Jag har en väldig respekt för isar och skulle nog blivit rätt spak om det var sådana differenser...