Jag lever!

Har tyvärr inte fiskat något alls i princip på 3-4 veckor. Mkt andra saker på helgerna samt ett par helger där man blåst inne totalt.
Trollade lite gös för ett tag sedan efter jobbet, fick 3 firrar i båten samt tappade 1. Inga större, toppen låg på strax under 3 kg.
Jäkligt segt gösår det här, får hoppas man hinner ett par pass till innan det är helt över.

Har även testat en ny klarvattensjö. Häftigt vatten med siktdjup på närmre 5 m.
Hade goda förhoppningar om fina gäddor i denna sjö men tyvärr verkar kondisen inte infinna sig. Enligt ekolodet så är det väldigt begränsat med betesfisk vilket såklart gör det svårt för gäddorna att käka sig feta.
Största fisken jag fick var fisken på bild. 104 cm och 6.2 kg.
Synd dom inte är i bättre form. Bilden visar tyvärr inte riktigt hur coola dom är i färgerna. Mer silverblåa än någon gädda jag någonsin fångat.
Får nog ge sjön ett par pass till, med lite tur simmar det omkring något fetto i frivattnet.
Missade världens fototillfälle vid realesen, fisken simmade längs med båten en bra stund innan den dök neråt. Givetvis hade jag fibblat med kameran så minneskortet var fullt. För jäkla klantigt!

Till helgen får det bli någon form av fiske så länge vindarna är någorlunda rätt. Helgen därpå blir det åter en liten 3-dagarstripp till Norge. Ser verkligen fram emot lite höstfiske där uppe. Kan med lite tur bli hur hett som helst. 9orna jag fick på förra turen där uppe väger nog upp mot 10 nu när de käkat upp sig en aning :)

Sen börjar husrenovering...

1 comment:

Johan said...

Jädrans vad du är lik farsan på det fotot. =)